Tuesday, August 26, 2008

Valokuvatorstai: Keskeneräinen

Meidän pihallamme on ollut kesäkuun alusta saakka iso kasa kariketta. Mietimme sen saapuessa, että minnekähän se mahdollisesti levitellään. Oikea vastaus oli näköjään: ei minnekään.


Tämänviikkoisen valokuvatorstain aiheena oli siis Keskeneräinen.

Muuten, huomasin kasasta ottamiani kuvia säätäessä, että ISO oli taas unohtunut Taiteiden yön jäljiltä asentoon 1250... argh. Jotenkin pienille karhunaivoilleni kamerassa on ihan liikaa muistettavia asioita.

5 comments:

Anonymous said...

Pahasti kesken näyttää levittäminen olevan ;)

Minullakin tapahtuu säätöjen unohtamista jatkuvasti. Onneksi paljon voi kuvankäsittelyssä korjata

Anonymous said...

No, kesken se jäi, mutta nythän voi syksyksi levittää pensaitten juurelle. EI kuva ainakaan rakeinen ole, vaikka ISO olikin iso.

Anonymous said...

Kumma juttu, kädestään kun jonkin johonkin jättää, ni kyl sen sit siitä samasta paikasta myöhemmin löytää. Kipatulla kuormalla on usein samanlaista :)

Jarno said...

Ikävä kyllä homma taitaa jäädä keskeneräiseksi, sillä en pysty siihen paljoa vaikuttamaan. Kasa kun jököttää kerrostalomme pihamaalla... :)

Anonymous said...

Kerran jos toisenkin on allekirjoittaneellekin unohtunut eiliset "isot" kameraan ja iloisesti paukuttanut vaan kuvia menemään ennenkuin karmea totuus paljastuu. Olen yrittänyt kehittää itselleni semmosen tarkastusrimpsun...eli järjestyksen jossa katson kaikki asetukset aina kun otan kameran käteen. Toki joskus pitää reagoida niin nopeasti ettei mitään tarkastuksia ole aikaa edes tehdä...